A kráter szelet egy népszerű sütemény, amelynek különlegessége a tetején található tejfölös máz és a tésztában rejtőző különböző színű pudingok. Ez a sütemény nemcsak ízletes, hanem látványos is, ezért tökéletes választás lehet vendégváró édességnek vagy családi összejövetelekre. Lássuk, hogyan készíthetjük el ezt az egyszerű és finom desszertet!
Hozzávalók
A pudinghoz:
- 1 csomag epres pudingpor
- 1 csomag vaníliás pudingpor
- 2 x 4,5 dl tej
- 2 x 3 evőkanál cukor
A tésztához:
- 4 db tojás
- 20 dkg cukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1 dl étolaj
- 1 dl tej
- 25 dkg liszt
- 1 csomag sütőpor
- 2 evőkanál kakaópor
A mázhoz:
- 25 dkg tejföl
- 4 csapott evőkanál porcukor
- 1 csomag vaníliás cukor
A recept leírása, elkészítési módja, tepsi mérete, sütése a következő oldalon folytatódik.