A puncsos krémes egy elegáns és ízletes sütemény, amely minden édesszájú kedvenc csemegéje lehet. A különféle textúrák és ízek kombinációja teszi ezt a süteményt igazán különlegessé: a lágy krém, a dióval gazdagított középső réteg, valamint a csokoládéval bevont tésztalapok tökéletes harmóniában vannak egymással. Ha egy látványos és finom desszertet keresel, amely garantáltan elkápráztatja a családot és a vendégeket, akkor ez a recept neked való.
Hozzávalók
Lapokhoz:
- 10 dkg porcukor
- 2 tojássárgája
- 5 dkg zsír
- 20 dkg liszt
- fél csomag sütőpor
- kevés tejföl
Középső laphoz:
- 6 tojás
- 20 dkg porcukor
- 10 dkg darált dió
- 8 dkg liszt
- 1 teáskanál őrölt kávé
- 1 teáskanál kakaópor
- 1 késhegynyi sütőpor
Krémhez:
- 2 csomag puncs ízű pudingpor
- 5 dl tej
- 15 dkg porcukor
- 20 dkg vaj
- rum ízlés szerint
Mázhoz:
- 10 dkg étcsokoládé
- 1 evőkanál olaj
- 5 dkg fehér csokoládé
- 1 teáskanál olaj
A recept a következő oldalon folytatódik!