Puncsos krémes

puncsos krémes

A puncsos krémes egy elegáns és ízletes sütemény, amely minden édesszájú kedvenc csemegéje lehet. A különféle textúrák és ízek kombinációja teszi ezt a süteményt igazán különlegessé: a lágy krém, a dióval gazdagított középső réteg, valamint a csokoládéval bevont tésztalapok tökéletes harmóniában vannak egymással. Ha egy látványos és finom desszertet keresel, amely garantáltan elkápráztatja a családot és a vendégeket, akkor ez a recept neked való.

Hozzávalók

Lapokhoz:

  • 10 dkg porcukor
  • 2 tojássárgája
  • 5 dkg zsír
  • 20 dkg liszt
  • fél csomag sütőpor
  • kevés tejföl

Középső laphoz:

  • 6 tojás
  • 20 dkg porcukor
  • 10 dkg darált dió
  • 8 dkg liszt
  • 1 teáskanál őrölt kávé
  • 1 teáskanál kakaópor
  • 1 késhegynyi sütőpor

Krémhez:

  • 2 csomag puncs ízű pudingpor
  • 5 dl tej
  • 15 dkg porcukor
  • 20 dkg vaj
  • rum ízlés szerint

Mázhoz:

  • 10 dkg étcsokoládé
  • 1 evőkanál olaj
  • 5 dkg fehér csokoládé
  • 1 teáskanál olaj

A recept a következő oldalon folytatódik!

Ajánlott cikkek