Hozzávalók A tésztához35 dkg liszt1 db tojás5 dkg cukor20 dkg margarin vagy 15 dkg zsír1 dl tej1 dkg élesztő1 tk. sütőporcsipet só A töltelékhez:15 dkg cukrozott darált dió1,5 kg alma1 mk. őrölt fahéj10 dkg cukor vagy 2-3 ek. méz A sütemény lekenéséhez:1 db tojás Lépések A tölteléket elkészítjük: az almát lereszeljük, majd a cukorral vagy […]
TOVÁBB OLVASOMNagyon finom, omlós sajtos rúd. Érdemes dupla adaggal indítani. Hozzávalók Tésztához30 dkg finomliszt0,5 csomag sütőpor1 kk só1 db tojássárgája2 ek tej2 ek tejföl15 dkg olvasztott vaj Tetejére:1 db tojásfehérje15 dkg reszelt sajt Lépések A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd lisztezett deszkán fél centi vastagra nyújtjuk. Nem kell pihentetni! A tetejét felvert tojásfehérjével lekenjük, majd reszelt sajjtal […]
TOVÁBB OLVASOMAz átlagos játékosoknak nem könnyű dolguk van ebben a kvízben! Ha sikerül átlépned a 5 pontos küszöböt, az már remek teljesítmény!
TOVÁBB OLVASOMHa szereted a kvízeket, itt a lehetőség, hogy próbára tedd magad! A kérdések változatosak, és nem lesz könnyű dolgod, ha jó eredményt akarsz elérni!
TOVÁBB OLVASOMHa szereted a változatos témákat és az elgondolkodtató kérdéseket, akkor ez a kvíz neked szól! De vigyázz, nem lesz könnyű dolgod!
TOVÁBB OLVASOMEz a műveltségi kvíz alaposan próbára teszi a tudásodat! A kérdések változatosak és csak kevesen érik el a 6 pontos határt. Vajon te is közéjük tartozol?
TOVÁBB OLVASOMEgy kis szellemi frissítés mindig jól jön! Ebben a kvízben 8 változatos és elgondolkodtató kérdés vár rád, amelyek próbára teszik a tudásodat. Vajon hány helyes választ tudsz adni?
TOVÁBB OLVASOMA legtöbb játékos nem éri el a 6 pontos határt, de lehet, hogy neked sikerül! Ebben a változatos kérdésekkel teli kvízben próbára teheted a tudásodat és kiderítheted, hogy az átlag fölé tudsz-e kerülni.
TOVÁBB OLVASOMNem lesz egyszerű a mai kvíz kihívás! Ha elérsz 7 pontot, akkor már igazán büszke lehetsz magadra!
TOVÁBB OLVASOMNe hagyd, hogy a kérdések elsőre egyszerűnek tűnjenek! Csak keveseknek sikerül hibátlanul kitölteni ezt a kvízt!
TOVÁBB OLVASOM