Hűtőben kelt sajtos pogácsa

hűtőben kelt sajtos pogácsa

A hűtőben kelt sajtos pogácsa egy különleges technikával készül, amelynek köszönhetően a pogácsa belseje puha és omlós lesz. Ez a recept ideális, ha előre szeretnénk elkészíteni a tésztát és másnap frissen sütnénk meg a pogácsákat. A sajtos pogácsa kiváló választás bármilyen alkalomra, legyen az egy családi összejövetel, piknik vagy csak egy kellemes uzsonna. Lássuk, hogyan készíthetjük el ezt az ínycsiklandó finomságot!

Hozzávalók

  • 50 dkg liszt
  • 25 dkg vaj
  • 1 kis pohár tejföl (kb. 150 g)
  • 3 dkg élesztő
  • 1 evőkanál só
  • 1 teáskanál cukor
  • 2 db tojás (1 a tésztába, 1 a kenéshez)
  • 10 dkg reszelt sajt

A recept folytatásához kattints a gombra…

Ajánlott cikkek